TOTTENHAM SE MOŽE SUOČITI SA AC MILANOM

apr 16, 2024

Defanzivac Fulama Tosin Adarabiojo privlači interesovanje Totenhema, Vest Hema, Milana i potencijalno više klubova pre nego što mu ugovor ističe ovog leta, dok Blekburn traži Džona Rudija. Na drugom mestu, Luis Alberto želi da napusti Laciju iz Serije A, a Brajton je identifikovao još jednog obećavajućeg mladog potencijalnog igrača u vidu tinejdžera Porta Gustava Saa.

Totenhem, Vest Hem, Milan i možda čak i Liverpul mogli bi da pređu za Fulamovog Tosina Adarabiojoa. 26-godišnjem defanzivcu na leto ističe ugovor i za njega se interesuje nekoliko klubova, prenosi Miror.

List piše: „Totenhem i Vest Hem se bore protiv centralnog defanzivca Fulama Tosina Adarabiojoa. „26-godišnjem centralnom beku ovog leta ističe ugovor u Krejven Kotedžu i uprkos nekoliko rundi pregovora o mogućem produženju, izgleda da je spreman da napusti zapadni London uz besplatan transfer. Italijanski giganti AC Milan takođe su u potrazi za njegovim potpisom jer su slobodni da razgovaraju sa igračem i njegovim predstavnicima od januara – kada je Adarabioio ušao u poslednjih šest meseci njegovog ugovora.

Fulam je u martu podneo novi predlog ugovora Adarabiojou koji je uključivao značajno i značajno povećanje plata pošto Marko Silva očajnički želi da zadrži bivšeg diplomca akademije Mančester sitija. Ali čak i Fulam je sada pomiren sa gubitkom svog defanzivca dok se približavamo poslednjem delu mečeva pre kraja kampanje.

Liverpul je takođe zaslužan za interesovanje, ali izvori su izvestili da bi bilo veliko iznenađenje da 26-godišnjak završi na Enfildu.