Kazemiro, Rafael Varan i još osam igrača mogli bi da napuste Mančester junajted

apr 17, 2024

Kazemiro, Rafael Varan i još osam igrača mogli bi da napuste Mančester junajted na leto jer žele da prikupe sredstva za novu sezonu, dok bi pozajmljeni Sofijan Amrabat mogao da napusti Fiorentinu i pridruži se drugoj ekipi iz Serije A, Milanu. Donija van de Bika će Ajntraht iz Frankfurta vratiti na Old Traford, a Reksam se nada da će ugovor o pozajmici Artura Okonkvoa pretvoriti u trajnu.

Mančester junajted bi mogao da vidi da 10 igrača ode na leto, navodi Dejli mejl. Erik ten Hag možda neće biti zadužen za klub sledeće sezone, ali možda neće biti jedini odlazak.

List objašnjava: „Kakva god sudbina da čeka Erika ten Haga ovog leta, broj zvezda Mančester junajteda koje su napustile Old Traford mogao bi da bude dvocifren dok novi suvlasnici Ineosa najavljuju promene. „Entoni Marsijal će otići kao slobodan igrač, a mogli bi da ga prate Rafael Varan i Brendon Vilijams kada im istekne ugovor u junu. Junajted takođe mora da odluči da li da ponudi produženja Džoniju Evansu i Tomu Hitonu. „Očekuje se da će Sofjanu Amrabatu biti dozvoljeno da se vrati u Fiorentinu kada mu istekne pozajmica, a malo je verovatno da će Junajted izabrati opciju da potpiše sa Marokancem za 21,4 miliona funti.

„Izvori iz industrije rekli su za Confidential da su Casemiro, Antoni, Christian Eriksen, Viktor Lindelof i Aaron Van-Bisaka među onima koji bi mogli biti prodati, iako postoji razumevanje da neće biti praktično istovariti previše odjednom. „Postoji i šest igrača na pozajmici, a Džejdon Sančo, Mejson Grinvud, Doni van de Bik, Fakundo Pelistri, Hanibal Mejbri i Alvaro Fernandes mogu da naprave trajne poteze.

Kao jedan od očekivanih odlazaka sa Old Traforda, malo je verovatno da će se Sofijan Amrabat vratiti u Fiorentinu nakon što je spalio svoje mostove da bi iznudio potez. The Sun veruje da je Milan tim koji bi mogao da mu ponudi šansu da se vrati u Seriju A. „Izgleda da se karijera Sofijana Amrabata u Mančester junajtedu bliži kraju“, piše list. „Amrabat je potpisao za Junajted nakon dugotrajne sage o transferu koja je počela pre nego što se prošla sezona završila. „Trenutni favoriti za njegov potpis ovog leta su Milan. „Amrabat je igrao 23 puta za Mančester junajted, počevši od samo 24 odsto tih utakmica. „Malo je verovatno da bi Amrabat imao budućnost u Fiorentini – pošto je štrajkovao da bi iznudio prelazak u Junajted.